Ophalen van goederen

Ophalen van goederen

Kringloopwinkel Op Dreef is gesloten t/m dinsdag  9 februari 2021

Dat betekent, dat er geen afspraken (telefonisch of contactformulier)  kunnen worden gemaakt voor de gangbare wijze van ophalen van goederen.

Echter,

voor het ophalen van goederen ingeval van een inboedel of een plotselinge verhuizing (noodsituatie) kan mogelijk een uitzondering worden gemaakt. Hiervoor dient het contactformulier (inboedel ophalen) te worden gebruikt. (Telefonische afspraak is niet mogelijk!)
Houdt er rekening mee dat elk verzoek apart zal worden beoordeeld.

>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Het ophalen van grote goederen vindt in het algemeen plaats op dinsdagmiddag en woensdagochtend. Indien het aanbod van goederen daartoe aanleiding geeft, kan van deze dagen worden afgeweken.

Dit geldt met name bij de gehele of gedeeltelijke ontruiming van een woning. Hierbij maken wij eerst een afspraak om te horen wat uw wensen zijn, de mogelijkheden te bespreken, kennis te nemen van de opleverdatum en om gezamenlijk te komen tot een plan van aanpak.

Wij zijn ook geïnteresseerd in het ophalen van overtollige non-food magazijn- of winkelvoorraden, die bijvoorbeeld zijn ontstaan door wisselingen in het assortiment, ontvangen retouren, of de vorming van surplus partijen. Ook hiervoor maken wij graag een afspraak.

HOE MAAK JE EEN AFSPRAAK VOOR OPHALEN GOEDEREN?

    • Voor het ophalen van goederen of het maken van een afspraak voor een eerste bespreking kunt u ons bellen op 0252 – 21 62 88. De telefoon is altijd aangesloten op een antwoordapparaat.
      U hoeft alleen uw naam, telefoonnummer en plaatsnaam in te spreken op het antwoordapparaat.

Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.